Valtuustoryhmän johto valittu

Salon kokoomuksen valtuustoryhmä on järjestäytynyt. Valtuustoryhmän johdossa puheenjohtajana jatkaa alkavalla valtuustokaudella Arttu Karhulahti. Varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Leena Yli-Jama ja sihteeriksi uusi valtuutettu Kalle Räike.

– Ei voi muuta kuin nöyrästi kiittää kokoomusväkeä luottamuksesta. Tässä ei nyt ehditä jäädä laakereille lepäämään. Kuntavaalien siirtäminen aiheutti sen, että itseasiassa uudella valtuustolla alkaa olemaan jo hieman kiire. Luottamuspaikkaneuvottelut käynnistyvät muiden puolueiden kanssa välittömästi, jotta kokoonpanot saadaan varmasti kasaan. Näin matemaatikkona, kun on laskenut läpi pohjat neuvotteluita varten, niin povaan itse asiassa aika helppoja ja selkeitä neuvotteluita. Nyt, kun sanon näin, niin todennäköisesti joulunakaan ei ole vielä valmista. Budjettineuvottelut ovat jo kuitenkin hyvin lähellä ja uusi valtuusto aloittaakin perehtymisen ja tutustumisen vielä kesäkuun aikana.
Olen tosi iloinen, että Anna-Leena jatkaa ja Kalle aloittaa työparina. Anna-Leenan kanssa yhteistyöstä on jo kokemusta kuluvalta valtuustokaudelta. Kalle on tehnyt vaikutuksen jo lyhyen tuntemisen perusteella.
Neljällä suurella puolueella on nyt näytön paikka. Onnistuneella yhteistyöllä saadaan varmasti paljon hyviä asioita aikaan. Jumittuneella poteropolitiikalla sen sijaan olisi vaikeaa onnistua ratkaisemaan käsillä olevia ongelmia. Jotenkin toivoisin kaikilta toimijoilta poliittista malttia tilanteissa, joissa tiedetään käsiteltävän asian olevan toiselle poliittiselle ryhmälle hankala. Nykykäytänteellä asiasta ”revitään” kaikki ilo irti somekanavia myöden. Kaikille isoille ryhmille tulee kuitenkin omalle kohdalle tällaisia tilanteita vastaan, toteaa Arttu Karhulahti.

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan.