Salon kokoomuksen vaaliohjelma kuntavaaleihin on julkaistu!

Salon kokoomus on julkaissut vaaliohjelmansa kevään 2021 kuntavaaleihin. ”Tehdään yhdessä elävä Salo” -teemalla Salon kokoomus haluaa rakentaa Saloa, jossa jokainen voi olla hyvinvoiva ja onnellinen.

Kevään 2021 kuntavaaleissa ratkaistaan Salon tulevaisuuden suunta. Kokoomus lähtee liikkeelle siitä, että hyvinvointi voi ajan mittaan perustua vain kestävällä pohjalla olevaan talouteen. Ehdotamme voimakkaita talouden korjausliikkeitä. Toiminnan tehostaminen ja uudistaminen täytyy tehdä nyt, jotta valtavilta veronkorotuksilta vältyttäisiin.

Kokoomus rakentaa Salon tulevaisuutta työn ja yrittäjyyden varaan. Se on hyvinvointimme perusta nyt ja tulevaisuudessa. Kaupungin tehtävänä on luoda kasvun edellytyksiä nykyisille yrityksille ja sijoittumisen edellytyksiä uusille yrityksille. Uudet työpaikat lisäävät kaupungin elinvoimaa. Talousvaikeuksien keskelläkin täytyy pystyä pitämään huolta koko Salon vetovoimasta ja pitovoimasta.

Salo on ainutlaatuinen kaupunki. Asumismahdollisuuksia löytyy kauniin luonnon ja maaseudun keskeltä, kylistä sekä kaupungin sydämestä.Laadukkaat lähipalvelut, harrastusmahdollisuudet ja kulttuuri ovat meille tärkeitä. On tärkeää, että koko Salo pidetään elävänä. Haluamme lisätä lähidemokratiaa. Kaupungin parhaat elinkeinoasiamiehet ovat asukkaat itse. Ja me kokoomuksessa luotamme salolaisiin.

Ohjelma on luettavissa osoitteesta https://issuu.com/salonkokoomus/docs/t_m__el_v_salo

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan.