Juha Punta

Henkilöesittelyssä;
Juha Punta

1.Olen syntynyt sodan jälkeen.

2.Koulutukseltani olen laivanrakennusinsinööri ja asun avoliitossa.

Olen syntynyt Nousiaisissa, opiskellut Turussa ja sieltä 20 vuoden Helsingissä asumisen jälkeen kotiutunut Kiskoon 25 vuotta sitten.

3.Työskentelen vielä jonkin verran 35 vuotta sitten perustamassani yrityksessä Juha Punta Oy:ssä vähemmistöosakkaana.

Luottamustoimet;

Kaupunginvaltuuston jäsen ja kaupunginhallituksen  varajäsen, palvelukotisäätiön hallituksen jäsen, kahden yrityksen hallituksen puheenjohtaja, Kirkkojärven hoitoyhdistyksen  puheenjohtaja sekä hallituksen  puheenjohtajana perustamassani apurahoja jakavassa Juha Punta -säätiössä.

  1. Olen innokas puutarhanhoitaja asuinpaikallani Kiskon Kirkonkylässä, jossa viljelen omiin tarpeisiin vihanneksia ja juureksia. Suhtaudun intohimoisesti puutarhani kukoistukseen, pensaiden ja puiden hoitoon sekä kaikkeen pihapiiriini liittyvään.

Tilan historia kumpuaa aina 1500 luvulle saakka ja nykyinen asuinrakennus on rakennettu vuonna 1841.

5.Koko Salo vanhoine kuntakeskuksineen pitää saada vetovoimaiseksi ja väkiluku nousuun sekä töitä ihmisille. Yrittämiselle ja asumiselle tulisi luoda hyvät edellytykset pitämällä peruspalvelut ja koulut mahdollisuuksien mukaan vanhoissa kuntakeskuksissa. Esimerkiksi Kiskossa on hyvät peruspalvelut lapsiperheille, koulun ja päiväkodin läheisyydessä vapaita tontteja omakotirakentamiseen. Salon keskustaan Kiskosta on matkaa 25 kilometriä ja Helsinkiin pääsee useampaakin kautta.

6.Sosiaalisen median tilit;

 

Jaa tämä sivu